За нас


Ролтекс EOOД е фирма с традиции при проектиране, изработка, монтаж и ремонт на външни ролетни щори, дограма, интериорни щори, гаражни врати и алуминиеви парапети от материали с високо качество. Компанията разполага със собствена производствена база на територията на гр.София. Значителният опит на екипа ни Ви дава възможност да се възползвате от професионален съвет и Ви гарантира високото качество на предлаганите от нас услуги и продукти.

Компанията съчетава по един изключително умел начин компонентите цена-качество и гарантира,че произведената продукция ще задоволи и най-взискателните клиенти.Фирмата предлага не само щори,а уют,красота и стил в дома в зависимост от индивидуалните предпочитания на всеки свой клиент.

Ролтекс ЕООД предлага успешни решения на Вашите проблеми с прах, студ, шум и любопитни погледи. Усилията ни са насочени към изработка на модерни и индивидуални решения на атрактивни цени. Богатата продуктова гама, както и огромният избор на различни материали и механизми на управление внасят неповторим стил във всеки дом.

Доверявайки се на Ролтекс ЕООД получавате предприемчиво и успешно решение за екстериор и интериор на всеки тип сграда.


Наши клиенти са: Макси - София, Технически Университет, УниКредит Булбанк, УАСГ - София, Green City - Велинград и много други.

Новини

Промоция Алуминиева врата
21.03.2019
    Възползвайте се от пролетната промоция на фирма Ролтекс ЕООД. Само сега Алуминиева врата с размери 700/2000 (цвят бяло) с термопанел е с цена 230лв. Цената включва доставка, демонтаж на старата врата и монтаж на новата....
Комарник за домашни любимци
01.03.2019
Страхотно би било за тези, които имат тераса или къща, кучето или котката да могат да излизат свободно на балкона или двора, без да се налага вратата да е постоянно отворена. За това комарниците с вратичка за домашни любимци е идеалното решение. Така с...
© Ролтекс ЕООД. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн