ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Външните ролетни щори на фирма "Ролтекс" Ви осигуряват ефективна защита от светлина, студ, прах, шум и любопитни погледи, и също така повишават сигурността на Вашия дом. Изработени от висококачествени топло- и звукоизолационни материали, външните ролетни щори намаляват летните температури в помещението с до 5°C и повишават зимните с до 4°C, което от своя страна води до спестяване на енергия за отопление през зимния сезон и за охлаждане през летния. Външните ролетни щори са изключително надежден изолатор на прозорците от всички атмосферни влиания.

Компанията предлага:

Външните ролетни щори се предлагат в цветове по каталог на RAL, както и имитации на дърво (златен дъб, тъмен дъб и махагон).

Външните ролетни щори могат да бъдат управлявани ръчно и с мотор. Благодарение на стабилните ни партньорства с водещи производители на мотори, фирма Ролтекс предлага несравнимо разнообразие на високотехнологични начини за управление.

 Фирма Ролтекс ЕООД предлага на своите клиенти ВЪНШНА РОЛЕТНА СЕКЮРИТИ ЩОРА, представляваща:

И двата варианта могат да бъдат изработени с алуминиева тънкостенна ламела с пълнеж от пенополиоретан или с изцяло екструдирани алуминиеви дебелостенни ламели. Секюрити щорите могат да бъдат свързани със СОТ системи, аларми и др.


Новини

Фото щори - нов модел щори от Ролтекс.
21.01.2020
Вътрешни вертикални щори с фотоизображение. Можете да поставите снимка с висока резолюция на Вашия прозорец и по този начин да създадете едно съвсем ново настроение в дома си. Изберете сами как да изглежда щората Ви! Вътрешни фото щори с печат на фир...
© Ролтекс ЕООД. Всички права запазени.
Дизайн и програмиране: УебДизайн